Jos ootte lukenu mun blgin ensimmäisen artikkelin "kuka on D.I.N.O" niin saatatte jo tietää et räppi on mulle tosi tärkeetä. Ollaan kesäloman alussa alkamassa kuvaamaan musavideota youtubeen Taiston, Hennan, Vernerin ja Viljamin kanssa. Idea on siis se, että kaikki räppää ja keksitään Hennan (ja ehkä Tanjan) kanssa koreokrafia videoon ja saadaan varmaan enolta lainaan kamera ja äänitys vehkeet. Muiden osioista en vilä tiedä mut tässä on se osa minkä mä tuun räppäämään:

Elämä ottaa ihan vitun koville, 
eikä elämää suoda kovin monille, 
kannattaa miettii miten sen elää, 
väität mutsilles ettet hakkaa ketää,
koulun nurkan takana ihmisiä hakkaat, 
pian lastenkotiin kamojas pakkaat, 
liian monelle turpaan annoit, 
vaikka perheelles hyvyyttäs vannoit,
Faijas sulle selkään antaa, 
samalla ku joudut paskaa niskoillas kantaa,
nyt haluut vaan ittees viiltää,
enkeleiden luokse äkkiä vain kiitää.

OTTAKAA HUOMIOON ETTÄ EN ITSE SANOITTANUT KYSEISTÄ MAHTAVAA SÄEISTÖÄ VAAN PARAS YSTÄVÄNI HENNA! 
Eli tosiaan en itse sanoittanut omaa osaani räppiin vaan mun paras ystävä Henna, koska itselläni ei oo oikein ollut sanotus fiilistä hetkeen.. Joten kaikki oikeudet kuuluvat Hennalle :3 Mutta tosiaan siinä vähän esimakua mun omista kesän suunitelmista. Koska tykkään jakaa kuvia teille, ni nyt saatte kuvan musta ja MUN HENNASTA :::333

11189240_467131946772313_1715862302_n.jp
- Ja minkälainen blogi olis ilman turhaa höpinää loppuun?
- Hyvä?
- Turpakiinni nyt!
Kaikki kuvat mitä oon tähän mennessä lisännyt mun blogiin löytyy mun instagramista, käykää tsekkaa ihmees: @littledinosaurcx niin saatte tietää kuin tylsää mun elämä oikeesti on :D Toi kuva on muuten lintsiltä jossa ollaan tnä vuonna käyty jo kaks kertaa vaikka kesäloma ei oo vielä ees alkanu ja huomenna on tulossa kolmas kerta tähän vuoteen, mut sitä ei lasketa koska se on luokkaretki :D Mut ei mulla tänään muuta, see  you later.