Teen nyt tälläsen blogin et mitä mulle tulee mieleen tietyistä kirjaimista, en osaa selittää tarkemmin mut tajuutte vissiin kun jatkatte lukua. HUOM: KUN!!

A:  Asunto. Oon ehkä 15vuotiaana menossa opiskelemaan ja ajattelin ainakin opiskelujen ajaks muuttaa pois kotoa, siitä myöhemmin lisää. 

B: Bailaus. Jotkut saattaa tietää että rakastan kaiken laista bilettämistä koska pyrin elämään elämän täysillä.

C: Caffe. En nyt keksiny mtn kunnollista suomalaista sanaa mutta kahvi on aina ollu mun mielestä hyvää :D

D: Delfiini, silloinkun asiat ei ollut vielä niin huonosti mun kavereilla mitä ne on nyt, niin meillä oli kaveriporukka jota kutsuttiin tietystä syystä "Dolphini familyks".. ikävä.

E: Erilaisuus. Mulle on aina ollu tosi tärkeetä erota porukasta, ja se on aiheuttanut välillä hieman ongelmia. Mutta ei voi enään mitään.

F: Futis. Oon harrastanu pienenä suht hyvässä tiimissäkin ;)) 

G: Gootti. Oon ollu puolet mun lyhyst ajastani emo, ja oon kuullu tosipaljon haukkuja siitä että oisin goottiperkle vastaavaa. Meni kerran niin pahasti että länttäsin kaveria melkein turpaan kun hetti vitsillä että "gootti" kun ei tajunnut goottien ja emojen eroja :D 

H: Henna. Mun paraskaveri <3 Meil on tosi paljon yhteistä ja oottekin varmaan lukenut jotain täältä Hennasta. Mun ihana <3

I: iloisuus. Oon aina koittanut ottaa kaiken mahdollisen positiivisesti ja siitä johtuu se että vaikka mun elämä ei oo aina ollu niin helppoa oon ollu lähes aina tosi iloinen.

J: Juna. Yleensä kun mulla on tarpeeksi rahaa mennään poikaystävän kanssa järvenpäähän junalla. Ihan vaan että saatas sieltä irtokarkkeja. (sielä on parhaat) tai muutenkin pois hyvinkäältä. 

K: Kaksoset. Kaksoset eli Viljami ja Verneri on yksii mun arhaita kevereita. Ne on tulossa taas lauantaina 4vn ajaks. 

L:  Luokka. Tulin meijän edesmennylle luokalle kutosen puolivälissä r.i.p 6a. Kukaan mein luokal ei tykänny musta joten vaan lensin ympyrää ja riehuin enkä välittäny koska en mäkään pitänyt niistä. Nyt oon menos ylä asteelle 7lk. Erityisluokalle mahdollisen add:n takia. 

M: Monsu. Monster energydrink on ollu mun jumala siit asti kun tapasin Taiston.

N: Netflix. Olisin kuollut jos tätä nautintoa ei olis tuotu mun elämään.

O: Odotus. Mun mielestä on ihan kamalan tuskallista odottaa asioita siksi haluankin kaiken aina hetinyt.

P: Perhe. Mun perhe on aina ollu joku asia mihin voi turvautua koska tiedän ettei mun porukat voi vaan hylätä mua. 

Q: Hyppään yli kun ei tuu mieleen.

R: Ruoka. Oon aina rakastanut syödä ja tuun aina rakastamaan <3

S: Salaisuudet. Mulla on monta salaisuutta mutta vain Taisto tietää musta aivan kaiken (Jopa mun salasanat heh)


T: Taisto. Ihminen keneen voi luottaa. Poikaystävä. Mulle kaikista tärkein tällä planeetalla. Ikävä sitäkin poikaa :( Siis se on nyt isällään hesas. Menisin muuten moikkaamaan mutta se on tekemäs töitä niin se ei vissiin pääse siltä mihkään.

Enemmpää kirjaimia ette saa. Tässä samalla saatte myös kuulumisia. Ollaan menossa Hennan ja Taiston kanssa pe sinne hesas olevaan ilmais konserttiin. La. kaksoset tulee ja mulla on sunnuntiana serkun rippi juhlat niin nää saa pärjätä keskenään ja kaksoset lähtee tiistaina tai keskiviikkkona en tied. Mutta meen nyt syömään ja siit paavolaan pelaamaan futista. Moro :P
Ps. kissojen tuloon 13yötä <3